Éjszaka szobatisztaság hogy ment nálatok?
Nappalr amár szobatiszta, a délutáni alváshoz sem kell pelus. Éjjel van hogy pisis, de van hogy száraz a pelusa. Nem tudom ha megpróbálnám levenni róla, akkor bepisilne-e? lehet azért pisil be mert tudja hogy van rajta pelus?
Nálatok ez hogy volt?
Én nem kapkodnék ennyi időssel.
Ez alatt azt értem, hogy persze ha ügyes, akkor mehet a dolog, de én megbeszélném vele.
Megkérdezném, hogy szeretne-e pelus nélkül aludni, és ha igen, megpróbálkoznék vele, de természetesen vízhatlan lepedőt feltennék, és ha nem jönne be a dolog 3-4 napon át, akkor visszaadnám még a pelust, nem tekinteném "visszalépésnek", mert ennyi idősen ez nem elvárható. Lehet hogy szuper ügyes lesz és lehet hogy bepisil.
Én magamtól biztosan nem venném még le.
Nekem amúgy eddig 2 gyerekem szobatiszta és mindkettőnél teljesen máshogy volt.
A legkisebbem 26 hónapos, és még csak a nappalit tanulja, igaz ebben az én lustaságom is benne van. :)
Én azt tűztem ki, hogy nappalra sikerüljön szeptemberig, alváshoz kap pelust.
Viszont ő a kakiláshoz is kéri egyelőre. :)
IGEN AZÉRT MERT VAN RAJTA PELUS !!! vedd le róla ,1 2 baleset lehet hogy lesz , de így hamar meg tanulja . Ja es ha éjszaka jelezz meg kell teremtened a lehetőséget hogy akkor is bilibe tudjon pisilni . - azaz valaki meghalja öt es segít neki ... Ha nem hallod meg a nyöszörgés et akkor persze hogy bepisil . 5 - 6 eves gyerekek is fel kelnek néha éjszaka ....
este kevesebbet igyon lefekvés előtt így Max 2 hét es automatikusan nem kell majd neki éjszaka . Ha most nem teszed ezt meg pelenkázhatod 3 - 4 eves koráig . Ez egy RÖVID nehéz ( éjszaka zos ) időszak de utána SZOBA TISZA a fiad . En így csináltam , Március óta szoba es agy tiszta a fiam most 14 -en Volt 2 eves ! es nagyon büszke vagyok rá hogy ilyen ügyes Volt :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!