Túl korai? Több kérdés.
2 éves a lányom, 4 napja napközben pelenka nélkül van. nem pisil be, de kakilni már kétszer bekakilt. nem beszél, vagyis néha jelzi hogy "bibi pipi" de általában én kérdezem tőle és akkor megyünk.
lehet a pelenka hiánya miatt nem kakil? (általában minden nap kakil)
lehet később gond belőle ha anélkül tanul meg szobatiszta lenni hogy beszélne? délutáni alvàsnàl se pisil be, de korai hogy akkora se adok rá pelenkát?
Kislányom sem beszélt, mikor szobatiszta lett, mindig annyit mondott csak, hogy "jajaj" :-). 2,5 évesen lett nappalra, 3 évesen nappal alvásra, rá 4 hónapra éjszakára szobatiszta.
Úgy, hogy nem ő érzi, hogy mikor kell pisilnie, hanem te viszed, ez nem szobatisztaság. Akkor lesz az, ha ő érzi az ingert és vissza tudja tartani, amíg elér a wc-hez/bilihez. Nézd meg, ha nem viszed mindig el, akkor mit csinál. Az én lánykám 2 évesen alkalmatlan volt rá, ha nem szóltam neki, odapisilt ahol épp állt :-). Én várnék még egy kicsit a helyedben.
1.vagyok.
Ne add vissza rá, de nem Te vidd mindig pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!