Peteérés után 1 héttel iszonyatos fáradtság, mell növekedés, de nem feszül nem érzékeny, ez lehet a siker jele vagy nagyon korai?
Figyelt kérdés
Tudom meg igy is van kb masfel hetem a nemvartig, ezert tesztelni is felesleges lenne, de megis kivancsi vagyok a tapasztalataitokra velemenyeitekre :)2014. jún. 4. 09:01
1/5 anonim válasza:
korai. viszont az ember remekül be tudja magának beszélni a üneteket.
2/5 Evica80 válasza:
Nálam előjel volt az iszonyatos fáradtság, az a tipikus "ólmos fáradtság", de szerintem nem ilyen hamar, csak 4-5 nappal a nem várt előtt. Nem kizárt azonban, hogy te hamarabb érzed meg a benned zajló változásokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van, mert ebbe bele lehet bolondulni :-)
2014. jún. 5. 07:57
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem az együttlét után két nappal kezdett szúrkálni a hasam.
Valami azt súgta sikerült :)
Majd elkezdett fájni a derekam mint amikor megjön. A melleim feszültek és nagyon érzékenyek voltak.(még mindig jobban is mint az elején) Állva képes lettem volna elaludni, hétvégéken rendszerint 12-13 órákat aludtam, pedig 6-7 órákat aludtam azelőtt.Mondtam páromnak, hogy tuti sikerült.
A nemvárt napján(05.31) délután kettőkor teszteltem erős pozitivat :)
Azóta megtudtam,hogy 6 mm "kis fekete folt" van a pocimban :)
5/5 A kérdező kommentje:
Eloszor is gratula masodszor pedig koszi, hogy megosztottad a sajat tapasztalatodat! En 17-re nem varom, eddig semmi pms, ezert is bizaskodok,mert ilyenkor mar reg erezni szoktam, hogy mindjart meg fog jonni. Most meg csak sokat alszok amikor meg ebren vagyok kicsattanok az oromtol. A mellem tovabbra se faj, csak nagy :-) hasszurka nekem is jelen van olykor-olykor, de az mar kb egy hete.
2014. jún. 12. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!