Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Kisfiam júliusba lesz 3 éves....

Kisfiam júliusba lesz 3 éves. Nagyon el vagyok keseredve mert még pelusa van. Régóta próbálkozunk a bilivel de nem tudom semmivel se rávenni hogy ráüljön. Tudnátok tanácsot adni nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szia.na vettetek?tetszik neki?amugy a fiam se szol ha kell pisilnie vagy kakalnia.de kb 45percenkent viszem es raultetem a wcre bilire.aztan valamivel lefoglalom es belepisil.tegnap belekakalt a bilibe is.
2014. máj. 31. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerinted ha nem szól és neked kell kivinni és rajta tartani a wc-n, akkor megérett a szobatisztaságra? Lehet több kárt okozol vele... Nem tudom miért kell ezt sietettni...
2014. jún. 2. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
kedves utolso en 11es vagyok.igen mar ugy latom hogy megerett ra,mivel ha raultetem egybol pisil.nem sir es nem hisztizik se a bilin se a wc-n.tegnap meg szolt is hogy anya kaka es gyorsan mentunk a wcre ugyesen bele is kakalt.ma egesz nap pelus nelkul van es egyszer sem pisilt be.akkor te szerinted megerett ra vagy sem??egyszeruen lustak a kicsik es nem ernek ra a nagy jatszasba szaladgalni a pilire wcre.egyszerubb nekik ha pelus van rajta es belepisilnek.de a fiamnak tetszik pelus nelkul es reggel kivancsisagbol megkerdeztem hogy kell pelus?es mondta hogy nem kell.
2014. jún. 2. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azért ezt neki kell akarnia. Az én fiam folyton levette magárol a pelust és ment a bilihez. Igen talán most már megérett rá, de eddig tuti nem azért pisilt bele.
2014. jún. 2. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
13 as vagyok.mar olyan ugyes hogy 2 napja egyszer se pilit be es szol ha pisilnie vagy kakalnia kell.ti hogy alltok?mi mar csak ejszaka pelusozunk.
2014. jún. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!