Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Éjjeli pelusról, hogy szoktass...

WBarbara kérdése:

Éjjeli pelusról, hogy szoktassam le? Sziasztok Kisfiam 25 hónaposan egyik napról a másikra napra szobatiszta lett (lakásban) 2x volt csak baleset. Most 28hónapos

Figyelt kérdés

De ha elmegyünk valahová (vásárlás, nagyi… hosszabb program és nem tudunk bárhol pisilni) van pelus, de ahogy bili közelben vagyunk, már kapja is le magáról.

Az alvásnál bajban vagyok! Alvás előtt bili, pelus és alvás. - ébredéskor az az első, hogy vetkőzik és le kell venni a pelust és menni kell a bilire

Az éjjelinél is ugyanaz a menet, csak akkor sok pisi van a pelusban.

Mit csináljak, Ti, hogy szoktattátok le az éjszaki pelusozásról?

2014. jan. 27. 15:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem adtam neki túl sok folyadékot lefekvés előtt és mindig elmentünk pisilni, akár többször is. Figyeltem, hányszor ébred reggel száraz pelenkával és amikor már zsinórban folyamatosan száraz pelenkát vettem ki alóla, levettem róla.
2014. máj. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!