Ha 2 hete szobatiszta kislányom éjjel és nappal szinte nincs is baleset akkor mikor merjem kivinni az utcára pelus nélkül?
Figyelt kérdés
Egyébként 20 hónapos és 1napról a másikra szobatiszta lett! HURÁÁÁ!! De ilyen időben nem merem pelus nélkül elvinni sétálni,na meg egyátalán pisilne-e utcán!? Beszélni még nem beszél csak ráül a bilire ruhástól ha kell neki vagy húzz engem vagy 1-1,5 óránként "megkinálom" na meg kérdezgetem!! Kinél hogy ment? Várjak tavaszig-nyárig vagy hogy száraz marad-e a pelus ha hazaérünk? Hát totál tanácstalán vagyok, várom a sok választ!2009. nov. 1. 13:30
1/3 anonim válasza:
nehéz kérdés, ha csak a ház körül vagytok, akkor próbáld meg pelus nélkül hagyni, mert ha baleset van csak beszaladtok, hosszabb távon is ki lehet később próbálni, de mindenképpen legyen nálatok váltó cucc, beszéld meg vele, meg fogja érteni, ha nem megy, akkor maradj a pelusnál..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2009. nov. 1. 14:39
3/3 anonim válasza:
Még nem volt szobatiszta csak probàlkoztunk vele többször megkérdeztük kell e mi már akkor pelus nélkül vittük minden hovà autóval és gyalog is előtte pisilt mielőtt elindultunk és többször megkérdeztük tőle kell e ha azt mondta hogy nem akkor is bizonyos időközönként megpisiltettuk sokszor óràkig nem pisilt vagy tartotta meg haza értünk szóval első perctől kezdve nem adtunk rá pelust csak alvàsnàl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!