Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Bevettem a 72órás tabit kb.14 órán belül, a baleset a menzeszem előtt 4 nappal történt. Azóta egyszer megjött időben. Akkor minden rendben, nem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 11:28
1/9 sasna válasza:
rendben lesz, ne izgulj.. gumiszakadás??
2/9 A kérdező kommentje:
Igen:S
2010. dec. 24. 11:30
3/9 sasna válasza:
na, volt velem is ilyesmi.. és elmentem az orvoshoz, és azt mondta, ha bevettem a tabit, és meg is jött, akkor nem lehet gond :)
4/9 A kérdező kommentje:
remélem mert hát vannak rémhírek, hogy valaki még akkor is menstruál, amikor terhes.... de próbálom nyugtatni magam, hogy hát akkro már nem igazán termékeny az ember, meg hát bevettem....:S
2010. dec. 24. 11:33
5/9 sasna válasza:
igen, de az akkor van, amikor nem védekezik, és nem vesz be 72 órásat..
6/9 A kérdező kommentje:
meg a betegtájékoztatón az állt, hogy a gyógyszer nem befolyásolja a menstruációt...vagyis akkor a hormonok miatt nem jöhetett meg... meg elvileg a terhesség alatti menstruáció másmilyen.
2010. dec. 24. 11:35
7/9 sasna válasza:
ne parázz már.. mikor volt ez? csinalj 1 tesztet, reggeli, első pisilésből..
9/9 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet és megnyugszol (ha már legalább két hét eltelt az aktus óta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!