Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Megvennéd ezt a bilit 11 ezerért?

Megvennéd ezt a bilit 11 ezerért?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért?

2014. jan. 20. 23:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Olyan van nekünk is, mint a 9. válaszolónak. A Régióban vettük kb. 800,- forintért. Van egy sima, hagyományos is, azt a Müllerben vettem ezer forint környékén, arra rá sem hajlandó ülni. Én az ára miatt nem venném meg. Amúgy ez a székes megoldás kényelmesebb, de jóval olcsóbban is meg lehet oldani.
2014. jan. 21. 08:45
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem, főleg azért mert vettünk bilit wc szűkítőt stb... de egyik gyerekem sem volt hajlandó használni egyiket sem, csak a sima felnőtt wc-re ültek rá!
2014. jan. 21. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:

haha, ez marha jó húzás. Mármint a gyártó részéről. De aki megveszi, és ettől várja a csodát, az meg is érdemli.

A Müllerben vettem 690 Ft-ért egy sima világoskéket, a fiam választotta. Tökéletesen megfelel a célnak.

2014. jan. 21. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:

ha kitörölné a gyerek fenekét se vennék ennyiért bilit :D

komolyan, ez már vicc... :)

amúgy mi 3 hétig használtuk a bilit, a 800.-os tökéletes volt arra, onnantól pedig a wc-t használja szerencsére, utáltam pucolászni :)

el tudom képzelni, hogy a gyerkőc a szobájában (mert hát a wc-be ez nem fér be) telekakálja, majd lehajtja a fedelét és megy játszani... grrr :D

2014. jan. 21. 14:27
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
Szia én megvenném csak a lányos változatban.ha van rá pénzed vedd meg, ne érdekeljen hogy ki venné meg és ki nem.
2014. jan. 21. 14:54
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
HA lenne rá pénzem,akkor sem venném meg,felesleges,zeneszó nélkül is megtanul belekakilni.
2014. jan. 23. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem,egyrészt sokkallom az árát a másik,hogy én annak a hívve vagyok,hogy ne 2 3 alkalom legyen amit használ,hanem a lehető legrövifebb időn belül wcre szokjon. Nem szeretnék az egész lakásból wct csinálni. Arról nem beszélve,hogy a lányom rá sem ült soha a bilire meg a wc szűkítőre sem csak a nagyot használja. Elsőnek azt mondanám ptthon próbáld ki egy olcsó bilit, hogy egyáltalán azt fogja e használni. Nekem erről az osztályos munka jut eszembe amikor a kórterembe szoba wct vittünk be és a szag.
2014. jan. 24. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!