Megvennéd ezt a bilit 11 ezerért?
Bár a link lemaradt, de nincs az a bili amiért kiadnék 11e ft-ot. Lehet, hogy neked nagyon tetszik, a gyereked meg rá sem fog ülni.
Mi 1000 ft-ért vettünk bilit a Lidl-be, és 1700 ft-ért a tescoba, na én azt is sokalltam.
Kizárt, hogy egy biliért 11 ezret adjak...
Mi egy tök egyszerű ezerpárszáz forintos bilit vettünk, és a fiunk egyszer sem ült rá, ő wc szűkítőt használt a kezdetektől. A bili ott porosodik a szekrényben, majd ha hugi odaér, nála is megpróbáljuk.
Nevetseges. Nem, nem adnek ennyit erte. Itt ennel is csak a markat fizeted meg mert fisher price bili es brendonban veszed.
Total penzkidobas. Foleg ha megveszed es ra se ul. De te tudod h akarjatok-e vagy sem. Ha akarod ugyis megveszes en tuti nem tennem.
Ez az, ami zenél, ha sikerült a nagydolog?
Nekem spec. akkor sem kéne, ha ingyen adnák, szerintem nem ezen múlik a szobatisztaság. Nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!