Merezani kérdése:
26hónapos fiammal mitől küzdelem a tisztába rakás?
Figyelt kérdés
1-2hete kezdte el a kisfiam,hogy nem engedi a pelus cserét.Már szépen folyékonyan beszél ,kérdezem tőle miért,de csak azt a választ kapom,hogy :-nem.Főleg a kakilás után ami nálunk minden nap reggel felkelés után van.Erőltetni nem akarom a wc-t.Próbáltuk már a pisilést wc-be,sikerült is de a kaki-ra nem hajlandó.napi "harc" folyik,erő van benne,mert leizzadok mire sikerül kicserélnem a pelusát.Mitől lehet ez?2013. dec. 31. 14:47
1/10 anonim válasza:
..mert túl jár az annyja eszén..korán érő tipus..
2/10 anonim válasza:
Ugyanolyan disznófajzat, mint az én 23 hónaposom. Hiába a szép szó, a beszélgetés, az erő, a seggrepacsi, semmi.... tekeredik ki a kezemből.
Szerintem ez megint egy korszak, amit túl kell élni....
3/10 anonim válasza:
Ez nálunk is így volt, leizzadtam mire megtörtént a pelenkacsere. :-)
4/10 anonim válasza:
A mienk most 16 honapos de mar igy is aggodom hogy mar ideje lenne bilire jarnia.
5/10 gabszem válasza:
én hónapok óta kűzdök a peluscserével, most 23 hós a kislányom. de bilizni még nem akar. A pelenkázón egyáltalán nem marad meg így általában játék közben, földön, kanapén csinálom. :)
6/10 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez van.25hónapos a lányom
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,akkor nem vagyok egyedül ezzel,és azért ez megnyugtató,akkor harcolok tovább tavaszig-nyárig míg végre elkezdhetjük a leszokást.Nektek is kitartást kívánok.
2014. jan. 1. 17:51
8/10 anonim válasza:
Azért, mert már nagy, értelmes, két éves múlt gyerek, érzi hogy a pelenka nem jó dolog, csak mivel azt szokta meg csecsemőkora óta, hogy abba pisil-kakil, nem tudja igazából elmondani hogy mi nem tetszik neki.
Ha tudod hogy reggel felkelés után kakil, akkor nyert ügyed van. Rá lehet ültetni bilire, megbeszélni vele hogy ha abba kakil, akkor nem kell a pelenkacserével veszekednetek.
9/10 A kérdező kommentje:
# 8/8 válaszadó: igen már én is gondoltam erre,mivel bölcsibe jár ott már vannak akik nyáron voltak 2évesek és őket már leszoktatták,látja hogy viszik ki őket pisilni stb.Igazából már mindent elmond folyékonyan beszél,tudja hogyha leesik pl.valahonnan az neki fájni fog,próbáltam elmagyarázni neki hogy miért nem kell már neki pelus,válaszol is hogy igen,igen de valahogy mégis ágáll a bili ellen,inkább szeretném wc-re szoktatni mindjárt pisi már sikerült de a kaki-ra még nem hajlandó nagyon sír ha rá akarom ültetni reggel hogy kakiljon bele.Erőltetni nem akarom,játékosan is próbáltam úgy sikerült a pisi.Remélem hamar eljön az ő ideje is.
2014. jan. 8. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!