Mihez kezdjek egy majdnem teljesen teli csomag pelenkával?
Figyelt kérdés
Nem egy csúcsminőség, de megteszi, azért vettem, hogy amikor jön hozzánk az öcsém legyen mit adni rá, ha elfelejtik a pelust.. De időközben megtanulta a wc-be rendezni a dolgait, és már nincs rá szükség. 4-es maxi méret, szóval kórházba sem tudom bevinni, mert azért ez az újszülötteknek hatalmas, ráadásul bontott csomag (32 darabos azt hiszem és 1 hiányzik belőle, de meg van bontva..)2013. dec. 15. 11:10
1/8 anonim válasza:
Eladod, vagy meghagyod magatoknak. Enni nem kér, ágy alatt meg elfér.
2/8 anonim válasza:
En a vedononek szoktam adni a pelusokat, o meg odaadja annak, aki raszorul. Most is van egy bontatlan 2es liberom, de mar nem kell. Majd jon a vedono valamikor es odaadom. Ha nem jarna hazhoz, akkor bedobnam a rendelobe.
3/8 A kérdező kommentje:
Nekünk tök fölösleges egy csomag 4-es pelenka, kidobni meg nem szeretném :) Lehet, hogy beviszem a volt bölcsibe, ott biztos el tudják használni.
2013. dec. 15. 11:31
4/8 anonim válasza:
Éjjelre se pelenkás még?ha kell neki éjjelre ,add oda nekik.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem kell neki éjjelre sem.
2013. dec. 15. 11:41
6/8 anonim válasza:
védőnőnek be lehet vinni, ő tudja hol van rá szükség, vagy egy bölcsibe vinni esetleg eladni
7/8 anonim válasza:
Ha magad is ismersz rászoruló családot, személyesen is odaadhatod nekik.
8/8 anonim válasza:
Én is a védőnőnek szoktam odaadni, sok helyen jól jön ennyi segítség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!