Sote II. női sz. Klinikára milyen kórházi csomagot kell vinnem magamnak, és a babának? Illetve milyen iratok kellenek?
Meg fogom kérdezni az orvosomat is, de még két hét mire megyek hozzá, és szeretném összekészíteni a dolgokat. Volt olyan aki mostanában szült ott? Miket kértek? Mit érdemes a babának vinni? Lehet korai még, de szeretek mindent időben megcsinálni. :)
31hkm
A csomag miatt ne aggódj, hisz bármit is hagysz otthon, azt a család be tudja vinni utánad, szóval nem leszel semmi szűkébe. És ezt is ott tapasztalja meg az ember, nem az otthon kényelmében. Én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani, vagyis az alapvető higiéniai dolgokon és ruhákon kívül én vittem két féle papucsot, egyet fürdésre, egyet a benti léthez, betéteket(első napokra tena lady), szoptatós melltartót, köntöst, több törölközőt, egy nem elég, ásványvizet, kajákat, pelenkát, popsitörlőt, popsi kenőcsöt, textil pelenkákat és ruha csomagot. Alkoholt a köldökcsonk ápolásához adtak. Bár ruhát nem engednek sajátot a babára adni, de baleset esetén nagyon jól jön. Például kisfiam nálunk már az első pelenkázásnál arcon pisilte magát, akkor jól jött, h nem kellett ruháért rohangálni az újszülött osztályra. De a saját ruhát a nővérek lecserélik.
ja és persze mellszívót és tej tároló eszközöket, ha úgy alakulna.
Ja és persze ruhát a szülésre! Olyanban érdemes lenni, ami felül szétkapcsolható, hogy szülés után pucér mellkasra helyezhessék a babát. Felsőknek is olyat érdemes vinni, aminél könnyű mellre tenni a babát, ne kelljen kibújni belőle. Remélem nem hagytam ki semmit.
Gyors, könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!