Mosható pelenka, DE MELYIK?
Anyukák akik moshatóztok, melyik fajtát választottátok, és miért?
- hagyományos tetra/ perfold + valamilyen külső(kakifogó papírral vagy anélkül),
- AIO pelenkát
- bambusz pellit
-egyméretes vagy többméretes
- mennyi idős kortól használjátok a gyereken
- az éjszakára ill. hosszabb útra milyen megoldás jött be?
Bocsi ha sok a kérdésem de nagyon érdekelne! Előre is köszi a válaszokat!
3 hós kora óta moshatózunk. Én használok prefoldot is, külső-belső kombinációt is, és van egy AIO-nk (pop-in) próbaképpen.
Mindnek megvan az előnye és a hátránya. Az ideális mindenkinek más. Mennyi idős a baba? Újszülötthöz a legjobb a tetra. A pop-in nekünk most (5 hós) tökéletes, de szerintem ki fogja nőni. A legbiztosabb verzió a külön külső-belső.
Azért prefolddal kezdtem, mert ez volt a legolcsóbb. :) Utána jött a többi.
Kakifogót csak akkor használok, ha krémezni kell a fenekét, de ilyen ritkán van. Anyatejes hajtással használom a prefoldot, arra inkább nem tettem semmit, nehogy az vezesse ki a kakit. És akkor már a nadrágpelenkákba sem tettem.
Éjszakára bambuszbetétes nadrágpelenkát adok rá gyapjúkülsővel. Párszor áztunk vele, de az azért volt, mert kicsi volt a külső.
A nadrágpelenkáink egyméretesek, elég nagy a fiam, úgyhogy nem mutat rosszul.
Bocs, kusza voltam, de kérdezz nyugodtan, ha van még kérdésed, akár privátban is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!