Melyik mosható pelenka a legjobb?
Saját tapasztalataim, a beszerzés sorrendjében:
1. Műszálas Babyland pelenka: A legolcsóbb típus, 990 darabja a Vaterán, nekünk nagyon nem jött be, eresztett. Pedig szép.
2. Monapel: Ez már egy fokkal jobb volt, minőségi kifogásaim nem voltak ellene, de hatalmas csomagot képzett a baba popsiján, és egy idő után a tépőzárja is eldeformálódott. Egy évig használtuk.
3. Csimota: Nagyon szép pelus, egy magyar anyuka varrja kisvállalkozásban, így nem annyira ismert. Az elején párszor átázott, de néhány mosás után javult a nedvszívóképessége, azóta semmi baj vele. Ebből van most a legtöbb nekünk, nagyon szeretem.
4. Pop-in: Ezt nagyon sokan favorizálják, én nem szerettem, bevágott a lányom combjánál. Eladtam.
5. Popolini: Most épp ezt használjuk a Csimota mellett, szeretjük, nagyon jó minőségű, még soha nem volt vele baleset.
Ezek közül a Monapel, a Csimota és a Popolini olyan, hogy külön külső van hozzá, a Babyland zsebes, a Pop-inbe pedig bele lehet patentolni a betéteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!