Kisfiam 2,5 éves és novembertől készülünk az oviba. Mikortól számít szobatisztának a gyerkőc?
Akkor szobatiszta, ha abszolút nem hord már pelenkát és nincs is baleset.
Éjszaka ha még kell pelus, az belefér, attól még mehet oviba.
De ha naponta többször van baleset, és még utazáskor kell a pelenka, mert nem szól, akkor úgy még nem szobatiszta.
Úgy még biztos nem veszik be az oviba.
Próbáld figyelmeztetni, hogy menjen és pisiljen.
Kislányom 3 éves múlt, és ugyenilyen mértékű szobatisztasággal bevették az oviba, pedig az ovi "hangosan" hirdeti, hogy csak teljesen szobatiszta gyerek mehet.
Halálra aggódtam magam, hogy mi lesz, de az ovinak tényleg van vmi varázsereje, mert a lányom 2 hét alatt totál szobatiszta lett, pedig előtte fél évig!!!! szenvedtünk már ezzel..
Itt a dadussal, és az óvónővel kell őszintén, kedvesen megbeszélni, (én ezt tettem) mert tőlük függ a dolog..ha ők vállalják, akkor nincs gond...
Ez amit írsz sztem amúgy még a stabilan szobatiszta gyereknél is előfordul...a hideg, meg a sok ruha miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!