Lányom a héten tölti a kettőt. Nyár közepe óta volt szobatiszta, éjszakára sincs pelus. Meddig tart még? Mitől eshetett vissza? Teljesen megrekedtem, mit csináljak? (bőv. Lent)
Nem régen elkezdett bepisilgetni. Eddig azt hittem,hogy a megfázás miatt-más ezzel nyugtatott- majd azt hittem a felfázás a ludas,mert pár napig olyan kevéske és sötét volt a pisije- de most sem megfázva,sem felfázva nincs.
Nem erőltettem a szobatisztaságot,magától ült rá a bilire,ha akart a wc-re ültettem...
Látszólag semmi oka nem lenne,hogy vissza esett (nincs bölcsi,a kistesója már 7 hónapos,nem voltunk sehol,itt sem volt senki idegen-sőt nem idegen sem,szóval semmi változás az életében).
Már nagyon elegem van,nem értem miért csinálja ezt?
Türelmem már semmi! Soha ennyit még nem mosott rá a gép! A testvérei sem csinálták ezt! sőt a környezetünkben sem volt ilyen,így az ismerősök sem tudnak segíteni.
Vissza adjam a pelenkát? Meddig tarthat még? Miért pisil be?
El sem indul sokszor a bili/ wc irányába!
Nyár vége fele is volt már rajta hosszú nadrág,akkor nem volt ilyen.
Akkor még sehogy. Még nem érett meg rá!
Majd amikor úgy érzi,hogy kész,akkor rá fog szokni,ne aggódj :-)
Az persze nem baj,ha kísér Titeket a wc-re,és látja,hogy Ti sem pelust hordotok,ha fiú lévén Apát látja hogy a wc-be pisil... És vehettek Neki egy szűkítőt is,hátha esetleg úgy hamarabb rászánná magát :-)
Ma beszéltem a védőnővel,aki megnyugtatott,hogy előfordul az ilyen,bár nem sűrűn. Idővel vissza áll a bili/wc használatra,addig meg maradhat a pelus. Lehet,hogy csak jövő nyáron,de lehet csak 1-2 hét az egész. Legyek türelmes. Hát,így már elég nehéz türelmesnek lenni,más lenne,ha nem lett volna két hónapig szoba és ágytiszta. :-(
2 éves!!!!
Sokan a 3 és fél évessel küzdenek!
Légy türelmes!!!! Lehet, hogy a törelmetlenséged csak feszélyezi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!