Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Éjszakai bepisilésre adnátok...

Éjszakai bepisilésre adnátok tanácsot. Már nem bírom idegekkel? Meddig normális az éjszakai bepisilés?

Figyelt kérdés

Fiam jún lett 4éves, és éjjelre katasztrófa.

Majdnem minden éjjel bepisil. Most 2,5hónapig pelenkát adtam rá, és csak azért lettek kidobva, mert "elrongyolódott", teljesen száraz éjszakáink voltak.

Hétfőn este fogyott el az utolsó pelus, nem akartam venni új csomagot, ma reggelre úszott az ágya.

(már kvázi szét van mosva a takarója, annyit pisilt be az elmúlt egy évben, sem erővel se vízzel, se mosószerrel, se ideggel nem bírom már ezt az éjszakai bepisilést, a pelusért a bsztatást hallgatom, mintha a hibám lenne, hogy a gyerek bepisil, és erre se vagyok képes megtanítani)

A kislányom 2,5éves szoba- és ágytiszta. Mind a kettővel ua a napirendtől kezdve minden....

2013. aug. 29. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz. Ez lehet(!) egy fajta pszichés betegség is, amit vagy lehet kezelni és kinő, vagy ilyen marad felnőtt korára is. Ismerek nem 1-2 felnőttet akik ugyanezzel küzdenek...
2013. aug. 29. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 4 évesen még belefér. Én még azt próbálnám meg, hogy pelusban fekteted le, de mielőtt te lefeküdnél, vagy amikor felébred éjjel, kimentek pisilni. Aztán vissza a pelust. Egy csomag pelusnál ezt próbálni, aztán pelus nélkül. Más ötletem nincs. Ha továbbra is kitart ez a probléma, szólj az orvosotoknak, ő továbbirányít.
2013. szept. 3. 13:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem akarom elkajabálni, de sokadik este nincs baleset, és anya pisilek, villanyokat kapcsol és kitotyog pisilni.

Lehet kezdi megérezni-érteni tudom is én, hogy nem az ágyba pisilunk.

2013. szept. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!