"Nem merem" levenni róla pelust. Volt valaki hasonló helyzetben? Többi lent
Hát "vagy nem".
Nagyon ügyes a lányod, most kell belevágni, hiszen jó idő is van. Nincs olyan gyerek, akinek soha ne lenne egyetlen egy balesete sem.
Én úgy csinálnám, hogy vennék egy 7-10 darabos bugyi szettet neki, valami cuki figurákkal, ami vélhetően neki tetszik, és megmutatnám. Mondanám, hogy mivel ilyen ügyes, hogy már csak néha pisis a pelus, mostantól ebben lesz, mint a nagyok. És persze "szólni kell".
MInden sikernél dicsérni, a balesetnél biztatni, hogy "nem baj, senkinek nem megy elsőre, ezt minden gyereknek nehéz megtanulni, még neked is az volt annak idején. Majd legközelebb hamarabb sikerül szólni.
Emellett a lakásból el kell távolítani átmenetileg a moshatatlan szőnyegeket, esetleg ha a kanapé illetve ágy huzat nem mosható, akkor ráteríteni valamit.
3 kislányos anyuka
De jó volt olvasni, amit írtál! Mindenki csak lehurrogott, mikor 19 hónaposan már bilizett, hogy 'még éretlen rá' meg csak én 'idomítom'. Holott tényleg magától kezdte/folytatta.
Kicsit félek, nehogy megijedjen ha bepisil, nehogy visszafelé süljön el a dolog.
De ügyes lányod van! Számomra ez még mindig olyan hihetetlen! Amikor néha kicsi a bugyiba megy, akkor mennyire ázik el a bugyija? Mindennap van ilyen? Mert az én lányomnak igen.
Mikor mi kipróbáltuk a nappali bugyizást, akkor neki is beszaladt egy kicsi (nedves volt középen) de nem lett nedves sem a lába, sem a szőnyeg amin játszott. De utána bugyipelust kért, pedig én is mondtam neki, hogy semmi baj, majd kimossuk és szép tiszta illatos lesz (ha összekoszolja a ruháját és zavarja, akkor is ezt mondom neki és ettől "megnyugszik").
Vajon mennyi idő, mire elmaradnak ezek a kis "balesetek" is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!