Ha mesztelenul vana majdnem kétéves gyermekem akkor van esély rá hogy fél éven belul szoba tiszta legyen?
Csak és kizárólag az idegrendszeri érettségen múlik a dolog. Nálunk tavaly volt így (szintén nyáron 2, februárban 2,5), de még csak ezen a nyáron sikerült a szobatisztaság, viszont akkor úgy, hogy nappalra és éjjelre is az. Tavaly nyáron még nem tudta szabályozni, visszatartani, csak szólt, de kicsit ijedten, mintha valami baj lenne, hogy valahova odapisilt (ahol épp játszott vagy tartózkodott).
Vannak gyerekek, akik már jóval 3 éves kor előtt szobatiszták, de igazából az a jó, ha hozzá igazodsz. A meleg miatt nem baj, hogy pelus nélkül van, de ne ess kétségbe.
Ja, és nálunk pl. balesetek sincsenek, valószínű pont azért, mert megérett rá agyilag.
Lehet kapni olyan lepedőt, ami nem engedi át a nedvességet, én azt használtam régebben, így csak a lepedőt kell cserélni, és alhat is tovább.
Ha gyakori, hogy éjjel pisil, akkor én visszaadnám a pelust rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!