Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy szóba áll velem?
Kérlek, hogy ne lenéző válaszokat írjatok, mert ezt komolyan kérdezem.(rasszista választ nem kérek)..
Szóval! Nagyon vonzódom az ázsiai fiúkhoz, egyszerűen megbolondítanak.. évek óta odavagyok értük.
Nyáron költözök fel Budapestre továbbtanulás miatt. Mennyi az esélye hogy összejöjjek eggyel? Vagy ők nem kedvelik a magyar lányokat? Nem ismerkednének "velem"?
Hol lehetne ázsiai fiúkat találni?
őszinte leszek, ha találsz olyan ázsiai srácot akit kedvelsz akkor ezt ne mondd el neki. pl. mert mi van ha én vagyok az. én az ázsiai-kedvelő utáló ázsiai vagyok.
erre több okom is van, az egyik, hogy nem értem miért sikerül ilyen szerencsétlenül kifejezniük magukat. te például nagyon vonzódsz hozzájuk, évek óta odavagy értük. ez nagyon azt sugallja, hogy te nem is szerelmet/párt/társat keresel, hanem egy ázsiai babát, teljesen mindegy milyen és ki is az, úgyis tömeggyártmány. ez rossz. szerintem. persze valójában azért szeretsz akárkit amiért csak akarsz. az nem az én dolgom.
másrészt sosem fogtam még fel, hogy mit is lehet így, megszállottan szeretni. a kicsi szemeket? a fekete hajat? az alacsony átlagmagasságot? kb. ez az ami átlagban az ázsiaiakban egyezik. ja és a pingpong tudás.
és nem értem ezt a megkülönböztetést sem. persze, nem vagyunk hasonlóak, nekem sárgásabb a bőröm és húzottabb szemem van, neked meg lehet szőke, barna meg vörös hajad is. ettől függetlenül ugyanúgy emberek vagyunk, miért ne szerethetnék bele egy európai lányba? vagy egy afrikai lányba?
ha belegondolsz te már így látatlanban is odavagy az ázsiai fiúkért, akkor miért ne lehetne még egy ilyen csodabogár, aki látatlanban van oda az európai lányokért?
valójában persze semmi bajom veled. de az ilyen imádókon mindig elcsodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!