Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

2 évvel idősebb srác, találkoztam már vele egy párszor és mindig egy csomót nevettünk (mondjuk ő nem igazán, mert ő volt a "poéngyár") és szoktam vele beszélgetni mostanában elég sokat. én gamer lány vagyok szóval szoktam vele játszani is.:D még régebben is éreztem hogy úgymond "bejön", csak mindig félek attól, hogy kiröhögnek.. például eddig kb 15 srácot utasítottam vissza,csak annyira sokat szoktunk poénkodni, hogy attól félek csak viccelnek.. és mindig itt rontom el.. és nagyon nem is akarok magamnak fiút, de mostanában eléggé bizonytalanok az érzéseim sajnos..

13/L <-- és kérlek ne írjatok olyanokat hogy "b*tch" vagy ilyenek, mert én igazából a magassarkú helyett is a tornacipőt választom.. vagy hogy fogalmazzak.. mindegy, kérlek normális válaszokat adjatok.(:

2012. dec. 29. 03:27
 1/6 anonim ***** válasza:

áh.. én is így vagyok:D a humor az egy fontos dolog a kapcsolatokban, de mértékkel kell azért.. :)

amúgy én is bánom,hogy annyi srácot visszautasítok:/ 14/L

2012. dec. 29. 03:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak akkor tudod meg,ha megpróbálod,de persze miért ne lenne?

Sok sikert hozzá.

2012. dec. 29. 03:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Először magaddal kell tisztáznod, mit is akarsz. Esélyed pedig miért ne lenne? Csak hagyd érvényre jutni.
2012. dec. 29. 03:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért félek mert az is lehet hogy csak barátként tekint rám.. mert úgy komolyabb témáról nem volt még szó. Vagy úgy tekint rám mint a kishúgára mert 13 vagyok.. sajnos emiatt nincs valami sok önbizalmam :S
2012. dec. 29. 03:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A 13 éves gémer lány, aki magassarkú helyett konzervcipőben jár, és 15 fiút utasított vissza. Hát izé... Valahogy ezt így az éjszaka közepén elég nehéz feldolgozni.
2012. dec. 29. 03:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Így utólag olvasva tényleg hülyén hangzik, de állítólag velem normálisan tudnak beszélni.. végülis a többiek ezt mondták. kiskoromban is az utcánkban élő fiúval játszottam, igazából ő mutatott számítógépes játékokat(körülbelül 6 éves voltam).

amúgy 160 cm vagyok és 44 kg, szóval szerintem átlagos vagyok.. én sem értem nagyon mit látnak bennem. :D

2012. dec. 29. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!