11 hónapos baba szobatisztaságra nevelése. Hogyan?
Légyszi ne ordítsátok le a fejem.Nagy erő feszítés kellet,hogy ezt eldöntsem.
Szoval a problémánk az,hogy pelus cserénél,öltözésnél mindig nagy a církusz egyszerűen nem bírok vele.Próbáltam lefoglalni,de nem működik torka szakadtából üvölt.Tegnap eljutottunk odáig,hogy a szomszéd idős néni át döcögött,hogy mit művelek a gyerekkel.Elég volt kimagyarázni.Komolyan már csak ebben bízok.
Nagyon értelmes kisgyerek,tegnap elmagyaráztam neki,hogy bilibe pisilünk,és visszük a kutyusnak,6 szor sikerült,de tovább nem tudom hogyan csináljam.Éjjel keltsem e föl,meg ilyenek.Ti hogyan csináltátok?Előre is köszi.
Nem igazán értem, hogy az EC-zés, hogy lenne összefüggésben a szexuális problémákkal, meg a székrekedéssel :o)
Pont,hogy egy percig nincs a saját pisijében, kakijában, nem dunsztolódik se eldobható, se mosható pelusban, stb.Nagyon jó dolognak tartom, ha ez működik. És mivel a kérdezőnél működik, nem értem, hogy miért kéne a megszokottnál maradniuk?
Tény, hogy én magam nem mertem belevágni az EC-be, de az embernek nem mindig magát kell alapul venni. Lehet, hogy másnak más jön be, van türelme hozzá, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!