Függesszem fel a bilire szoktatást vagy folytassam?
A szobatisztaság ott kezdődik ha ő előre jelez hogy pisilni/kakilni kell! Ha te kérded,vagy fél óránként ülteted a bilire az csak tényleg véletlen.:)
De az mindenképpen jó jel hogy megy a bilire akár pisisen is! Még jó idő van ne add vissza a pelust,persze alváshoz vagy ha mentek valahová akkor igen.
Szerintem ne hagyd abba. Hosszú még a nyár. Az én kiscsajom csak 20 hónapos, de hetek óta csak alváshoz, meg elmenetelhez kap pelust. Voltak/vannak kisebb balesetek, de a pisilést hamar összekötötte a bili használatával. Eleinte pisilt ahol érte, aztán ment a bilihez; később ha érezte, hogy csepeg, lélekszakadva rohant a bilihez. Most ott tartunk, hogy ha a lakásban vagyunk akkor visszatartja, s elmegy, ráül, belepisil. De ha az udvaron vagyunk, akkor csak fogja magát, leguggol, s pisil. Persze vannak bizniszek, amivel próbálom késztetni a használatra. :) Pl: Elmegyünk x házzal arrébb megnézni a kutyát, macskát; átmehet a szomszédba megetetni a csirkéket... Ilyesmik. :) Ezek nagyon ösztönzik. :) Igaz, ma a félkész süteményemet kellett otthagynom a konyhában, de ennyit megér. :) Hozzáteszem, az én lányom még nem beszél, így aztán nem is szól ha pisilnie kell. Figyelni kell Rá. Ha látom, hogy ingerli, de visszatartja (mert ugye ezer más dolga van :D), akkor odamegyek Vele, rácsücsül, s megy a dolog.
Lényeg a lényeg: Szerintem ne add fel! Már az is jó, hogy egyáltalán tudja azt, hogy mire való az a fránya bili. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!