20 hónapos lányom még nem szobatiszta és emiatt sokan beszólnak. Úgy látom, ebben le van maradva. Hogyan tanítsam meg bilizni?
Nincs lemaradva... érettség kérdése a szobatisztaság. 19 hónapos a lányom, és még csak néha szól ha kaki van...
Erre meg kell érniük. Én annyiban segítem elő, ha megyek wc-re akkor viszem magammal, így látja, hogy én oda wc-zek. A bilin sír, de a wc-szűkítőre sokszor maga kéredzkedik rá... szerintem amiatt, hogy engem is lát.
3 éves kor az amit én tudok, addigra kell szobatisztának lenniük
hagyd
itt a játszón van olyan gyerek aki most megy majd oviba és még pelus van rajta :-)))
szal ha nem megy neki akkor nem foglakoz mással
ez nem verseny !
hagyd h majd ö szóljon előre, de ne erőltesd mert visszájára fordulhat a dolog !!!!
Nem értem újabban mi van,hogy mindenki ezen problémázik.
Az én fiam is 20 hós és nem szobatiszta,a bilije közelébe se megy és nem vagyok elkeseredve.
Tudom,hogy nem fog még 20 évesen is pelenkába pisilni,kakálni.
Tudomásul veszem,hogy még nem érett meg rá és nem is erőltetem.
A beszólogatókat meg elhajtom,senkinek semmi köze a gyerekemhez,még családtagtól sem fogadok el sértést,nem hogy mástól.
Próbálj meg nem rá görcsölni,előbb-utóbb belejön ő is,mint minden gyerek.
A beszólogatókról még annyit,hogy biztos Te is meg tudod védeni a gyermeket,mint minden anya.
Nincs lemaradva, hiszen még 2 éves sincs.
Kislányom 2 évesen épp ott pisilt, ahol éppen volt. 2,5 évesen, most januárba levettem róla a pelenkát és pár nap alatt megszokta. Délutáni alvásnál 2 hete nem kap pelenkát. Ne aggódj, ne hallgass senkire, a szobatisztaságra meg kell érnie és a lányod 20 hónaposan még nem érett, amivel nincs is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!