Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Ti hogy bírjátok idegileg,...

Ti hogy bírjátok idegileg, hogy a gyerek mindent összepiszkít még a lakásban is, amikor szobatisztaságra próbáljátok nevelni?

Figyelt kérdés

"Nálunk egy hétig volt ez a helyzet. Pedig a fiam kérte, hogy vegyem le róla a pelust. Aztán össze-vissza pisilt mindent bent a lakásban. Nálunk is mindig azt mondta, hogy nem lesz pisi, a következő percben már folyt is."

Az ilyen eseteket csak én tolerálom ilyen rosszul? Én nem ülnék, feküdnék bele abba az ágyba, amit már összepiszkított a gyerek.

Nem vagyok anyuka, ha ez számít valamit, de van 2 öcsém, akik nem nagyon csináltak ilyesmiket szerencsére.

2013. júl. 1. 14:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Jéé, nem is tudtam hogy az örökbefogadott gyerekek soha sem sírnak, pisilnek és kakilnak. Ha ezt tudom nem szülök hármat is. :-)))))))))))))))))))
2013. júl. 7. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
hát a soraidat olvasva ritka egy idióta vagy
2013. júl. 8. 16:09
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
nekem is az IDIÓTA szó jutott róla eszembe. meg az hogy remélem meddő!
2013. júl. 8. 22:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Ja, én is remélem, hogy meddő vagyok. :D
2013. júl. 9. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
HÁT MI IS! DE HA NEM AKKOR KETTESÉVEL SZEDD A FOGAMZÁSGÁTLÓT
2013. júl. 9. 16:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Jó rendben, majd hallgatok ilyen bar*marcú anyukákra... :)
2013. júl. 9. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem, nem kel a "b@romarcú anyukákra" hallgatnod. De nem is kell ilyen b@romarcú kérdést feltenni.

Te biztosan egy csodagyerek voltál, aki sohasem sírt, nem kakilt, nem pisilt. Ha mégis, akkor az anyukád valószínűleg melletted hányt udorában.... A két öcséddel meg ugyanez lehetett a helyzet.

Nevetséges vagy, nevetséges kérdéssel. Gratulálok hozzá.

2013. júl. 11. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Részben megértem a kérdezőt,én sem akartam gyereket,bár nem pont a salakanyagok és a bőgés miatt,hanem lelki szarok miatt,de amúgy én is tartottam tőle,hogy milyen büdiket fog a pelusba csinálni. Szültem,aztán,mi lett? Kb annyira érzem a kakiját,vagy a pukiját büdösnek,mint a sajátomat,vagy még annyira sem. Én sem értem,hogy lehet ez,de az én cuki gyerekem kakijától hogy is undorodhatnék? A pisivel csak annyi a bajom,hogy mindenfelé szétfolyik,de öröm az ürömben,hogy szinte mindig csak a földre pisil,ami asszem linóleum,szóval textilt nem kell tisztítanom,nem is tudom,hogy kell pl kárpitot tisztítani.
2013. júl. 11. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Piszkítani a kutya vagy macska piszkít. A kisgyerek bepisil vagy bekakil.

Nekem még nincs gyerekem, csak két pici keresztfiam. Az elsőt annak idején még megfogni is féltem először (pár hónapos volt, 2 vagy 3), aztán ma meg már olyan természetességgel cserélem ki a pelusukat (vagyis inkább csak a kisebbét, az idősebb már nagyjából szobatiszta), ha kell, mintha tanultam volna. Először én is tartottam tőle, hogy rossz lesz a szaga, de nem is éreztem igazából, mikor csináltam. Ráadásul az első pelenkázáskor (úgy 3 éve) teljesen egyedül voltam, az idősebb fiút bízta rám az anyukája (akkor még nem volt meg a kisebb) egy órára, mondván, hogy nem lesz gond, csak figyelni kell rá, mert nemrég cserélt pelust. Hát húsz perc sem kellett, hogy rácáfoljon a fiatalúr :) . Én meg úgy voltam vele, hogy ha már rám van bízva, nem fogom hagyni, hogy legalább 40 percet kakis pelusban legyen, átpelenkázom én, maximum sokáig fog tartani.

Amúgy pedig az idősebb már egészen jól tud beszélni, tehát ha kell pisi/kaki, akkor szól, és kérdezgetve is van. Plusz a bepisilős-bekakilós balesetek miatt másfél-két óránként, ha nem is szól, hogy kell pisilni, el szoktuk kísérni a vécére, hogy biztos nem kell-e, és sokszor van, hogy bizony jön pisi.

Éjszakai balesetek ellen ott van a gumis lepedő (vagy mi a neve), vagy akár akkora még lehet betenni pelust is (igazából ezt nem tudom, hogyan van, mert a nagyobbik keresztfiam kibírja az éjszakát, a kisebb pedig még javában pelenkás).

Szerintem kellő következetességgel meg lehet oldani az ilyesmit.

19 éves lány vagyok, és a babavállalásnak nem a pelenkázós-hisztizős részétől félek, hanem magától a szüléstől. Bár tudom, hogy utólag majd nagyon meg fogja érni, de azért mégis...

2013. júl. 12. 21:27
 20/20 anonim válasza:
Én kidobnám az utcára a gyereket ha összepiszkítaná a lakásom
2021. ápr. 24. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!