Hogyan szedjem rá, hogy megint bilibe pisiljen?
Ez egy folyamat, ami a fejében zajlik, akkor lesz szobatiszta, ha őt érdekli már ez a dolog. Visszaesések általában vannak, valakinél több, vagy épp kevesebb. ezt úgy tudod áthidalni, ha nem csinálsz belőle nagy ügyet. A pelust gondolom eltetted és nem is veszed elő még visszaesés esetén sem. Ki kell tartani max pár napig lesz néhány plusz ruha amit mosni kell.
Amúgy nálunk akkor volt ilyen, amikor a biliből véletlenül kilógott a pisi :) és olyan lett a ruhája, megijedt tőle nagyon, illetve a nagyszülők reakciójától gondolom,és utána vagy két hétbe tellett, mire elfelejtettem vele a dolgot. Már mindent kipróbáltam, annyira szégyellte magát, a végén akkor nyugodott meg, mikor "mutattam" neki, hogy anyának-apának is van "pisis" bugyija - ne nevessetek! - velünk is előfordul, stb, na akkor megnyugodott, de minden pisilésnél megkérdezte egy ideig, hogy az én ruhám is pisis lett?
Ne aggódj, el fog múlni, ha állva, ha ülve, ha wc-n, ha bilin, de szobatiszta lesz, csak türelem és természetesen kezeljétek a dolgot, nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!