Mit tegyek, hogy magától is pisiljen?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves, néhány hónapja nagyjából szobatiszta. De nagyon ritkán megy magától a bilire. Séta előtt el szoktam küldeni, akkor megy is, ha nem otthon vagyunk, akkor főleg gyakrabban el szoktam vinni pisilni, mert nem szeretném, hogy baleset történjen, de magától nagyon ritkán szól. Nem pisil be, tartogatja. Ma is 10-kor volt pisilni, akkor én küldtem, most mindjárt fél 4, és azóta nem volt. Gondoltam, nem küldöm, szokja meg, hogy magától kell szólni, de ez már kezd egészségtelen lenni.
Mit tennétek? Továbbra is küldjem el 3 óránként? Vagy hagyjam rá, hogy majd szól, de akkor inkább nem megy el eglsz nap? Tanácstalan vagyok.
2013. máj. 7. 15:23
1/2 anonim válasza:
Lehet hülyeség amit írok. De ha a bili a fürdőbe van akkor hivjad hogy menjetek ruhát áztatni vagy segitsen kimosni a kádat. Mert ha a vizet engeded akkor biztos fog szolni hogy pisilnie kell. Ha nem szol akkor nem kell pisilnie. Eleget iszik?
2/2 anonim válasza:
Vannak olyan tipusú gyerekek akiknek szólni kell,nem ilyen kis korban még később is.Az én fiam is ennyi idős,és mondjuk szól is,de én pl. van hogy felszólítom hogy pisiljen,pl. déli alvás előtt,vagy ha megyünk sétálni,fürdés előtt.Én nem hagynám ennyi ideig pisilés nélkül,előbb utóbb rá fog szokni hogy szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!