Hogy vegyem rá, hogy állva pisiljen?
Van férfi a családban?
Ha igen, ő hogyan pisil? Állva vagy ülve? Mert ha állva, akkor nem is értem, hogy miért nem akar a fiad állva pisilni...
Óvónők mit mondanak? Az ovistársak hogy csinálják?
2-es
Nem értelek. Nem láttad még a kisfiad arcát, amikor büszkén odaáll a fához/wc-hez és céloz...?
Minden fiú kőkemény fallokrata, akiket büszkeséggel és boldogsággal tölt el már maga a "beállás" is...
Ha egy kisfiú nem így áll hozzá a saját fütyijéhez, ott valami van a háttérben (szorongás, rossz emlék, félelem, túlzott anyai kötődés-anyának megfelelni vágyás)
érdekes
az oviban pl a fiuk is ülve pisilnek
legalábbis a miénkben 3 évesen még szanaszét megy és hát nem éppen gusztusos ha utána egy kislány ráül
pl a fiam is jobban szeret ülve pisilni pedig 8 éves már :-)
szerintem semmi baj nincs ezzel
Bocs, hogy mindegyikre válaszolok. Nem vagyok megszállottja a témának, csak most íráskényszerem van.
Ovi. Mi eddig két ovit jártunk és mindkettőben külön voltak a fiú és a lánywc-k. Sőt, még az is ugyanaz volt, hogy a két közelebbi volt a lányoké és csak egy, a távolabbi a fiúké...
...és hogy ne off. legyek: a fiúk, különösen, hogy nekik csak egy jutott, simán bementek egyszerre többen is a kisfüggöny mögé és körülállták...
5-ös vok
nálunk 2 csoportnak volt 1 fürdője benne 5 wc
vegyesen használták a fiúk lányok nem volt olyan h ez lány ez fiú wc:-)
Köszönet a pontozóbrigádnak. Nyilván egyszerűbb lehúzni 0%-ra, mint belegondolni, hogy talán nem úgy van jól, ahogy ti vélitek...
Ha jólesik lepontozni, hát tessék csak, ettől lesztek aztán hűdenagyfeministák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!