Hogy vegyem rá, hogy állva pisiljen?
engem nem zavar, ha ulve pisil, sot, ahogy olvaslak benneteket, még orulok is neki:) oviban a fiuk állva pisilnek, a fiam az egyetlen nagycsoportos, aki nem...még a kiscsoportban mondták, h nekik mindegy, csak "tiszta" legyen, és egyedul tudja megoldani. igazán akkor van gond, ha valahova elmegyunk, vagy pl. ovisokkal sokat járnak kirándulni, ki a természetbe akár egész napra is, nem szeretném, ha emiatt kimaradna (tavaly pl. inkább bepisilt szegény...).
én nem pontozok senkit, mindenki hozzászolását koszi:)
Hát hogy? Ha ért magyarul, mondd meg neki azon a nyelven!
Esetleg nem annak kéne lenni az első dolognak az ügy érdekében, hogy megtudd, hogy mi a fa szé csinálja úgy?!
Aztán az okot megszüntetni... Vagy az már túl logikus?
Egyik oka az is lehet, ahogy az itt irkálók 80%-a azt kényszeríti ki, másik, hogy valamiért szégyelli. De nem nekem kéne találgatni, hanem belőle kéne kiszedni, vagy kiszedetni mondjuk szihuológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!