Durván szőrös vagyok, mindenhol, az epillatortol visszafele nonek es piros vok, mivel szedjem le szülesre? Kozmetikába szégyenlek menni
Majd leszedik a kórházban!
Én is úgy vagyok mint te....sajnos megőrjít néha a szőröm :( :)
De! Nekünk eleve mondták a szülésfelkészítőn, hogy lesz borotválás és beöntés!
Na meg el nem tudom képzelni hogy szőrtelenít valaki ha mondjuk elfolyik a magzatvize? Na mindegy :)
Ha csak borostás vagy az nem baj.
Én is extrán szőrösödök, szülés előtt kb. 4 naponta leborotváltam magam.
Szülni 2 napos sörtével mentem, senki nem nyúlt hozzá.
Ne aggódj, emiatt, én is nagyon erős szőrű vagyok, és sajnos nagyon sűrű is...
Én is nagyon szégyelltem, ezért már régóta borotválom.. de hidd el, láttak ők már ilyet, ez az egyik, a másik meg, hogy ha hosszútávú megoldást szeretnél, akkor jobb ha elmész egy kozmetikushoz!!! Legyantáztatni...
Ott is nagyon szégyellős voltam először, de ahogy láttam, hogy meg se rezzen az arca, úgy elmúlt minden... és majd egy hónapig nem volt vele gondom :D
Most terhesen én is borotválom, bár elég viccesen sikerül néha, de most nem merem bevállalni a gyantát...
Hidd el hogy az orvost nagyon nem érdekli, hogy milyen szőrös!!! A lényeg hogy ápolt legyél a többi mindegy, mert az genetika!
34 hkm :)
ÉN sem bírom a borotvát- viszont nagyon jóban vagyok a kozmetikussal és havonta ő csinálja a fazont- nem fáj egyátalán! És sokkal tartóssabb.
Egyébként ha nem ismerném a kozmetikust akkor sem szégyellősködnék előtte- tényleg arca sem rezzenne- hidd el.
Meg a kórházban is láttak már ilyen dolgokat- hidd el nem fogják figyelni milyen a fazonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!