Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Miért csak a lakásban szobatis...

Miért csak a lakásban szobatiszta?

Figyelt kérdés

Kislányom augusztusban lesz 3 éves. Eljutottunk odáig, hogy szépen belepisil a wc-be, ha kell neki. Nekünk kell kérdezgetni, de sikerül. Néha vannak balesetek, de csak ritkán.

Viszont az utcán valamiért sumákol. Ott is le szoktam vetkőztetni időközönként egy bokornál, hogy próbáljon meg pisilni. Tartom a kezemmel, de lehet, hogy kényelmesebb neki a wc vagy nem tudom, de eddig nem produkált. Egyenlőre nem akarom ezt erőltetni, örülök, hogy a lakásba nem kell legalább a pelus, csak érdekel, hogy másnál is volt ilyen? Meddig tartott? Tehetek ellene valamit?

2013. jún. 6. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehát mentek az utcán, egyszercsak fogod a gyereket, levetkőzteted és arra próbálod rávenni, hogy nyilvános helyen, egy bokorban pisiljen? Te ilyen körülmények között szívesen ürítenél? Mivel a kislány nyugodt körülmények között, wécén - ahol általában kultúremberek intézik kis és nagyobb dolgaikat - képes pisilni, úgy látszik a gyereknek több esze van mint anyukának.
2013. jún. 6. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:

:DD

ne nevettess már, nem teljesen így kell azért ezt elképzelni. ha például játszótéren vagyunk és tudom hogy már legalább 40 perce nem pisilt, akkor vezetem a bokorhoz, hogy próbálja meg.

de egyébként séta közben nem kérdezhetek rá?:)

fogalmam sincs hogy csináljam akkor. szerinted? ha pl hosszabb ideig nem tudunk hazamenni

2013. jún. 6. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem semmi, hogy le tudják az embert hülyézni egyesek. Na mindegy, ezzel a részével ne foglalkozz szerintem. A kérdést akár én is feltehettem volna, annyira igaz ez az én kisfiamra. Bent nem kell a pelus, kint már csak akkor szól (ha egyáltalán szól) amikor már becsurgott valamennyi. Én megfigyeltem, hogy otthon a négy fal között milyen gyakran pisil, ehhez igazítom a kinti pisiléseket is. Gondolom az önfeledt játékban jobban elfelejtkeznek magukról. Nekünk is el kell bújni oda ahol senki sem látja, akkor megnyugszik és pisil. Érdekes mert amúgy egyáltalán nem szégyenlős, sőt! Szerintem csak türelem kell és megoldódik a probléma, majd belejönnek! :D
2013. jún. 6. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy valószínűleg én is bezavartam a fiamat. Amikor bejött a rossz idő visszaadtam rá kintre a pelust...nem kellett volna. :( Olyan ügyesen szólt kint is bent is előtte, én meg jól eltoltam ezzel. Gyakorlatilag kezdtük az egészet előlről.
2013. jún. 6. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:

azt hiszem ezzel a problémával még el fogunk kicsit szerencsétlenkedni, de azért kipróbálom amit írtál: csak nehéz olyan helyet találni, ahol tényleg nem látja senki:(

szegedi vagyok, nagyváros...

2013. jún. 6. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
még a játszótereken is gyérek a bokrok:S vagy csak én vagyok túl szégyenlős
2013. jún. 6. 21:12
 7/7 A kérdező kommentje:
ma sikerült utcán is:) sose gondoltam volna hogy ennek így fogok örülni:D
2013. jún. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!