Aki már "átesett" a szobatisztaságon, válaszolna, jó ez így?
Figyelt kérdés
Kb egy hete nincs pelus a fiamon (júliusban lesz 3), ha lemegyünk a játszótérre, akkor sem adok rá, meg a délutáni alvásnál sem, csak éjszakára. Lent is nagyon ügyesen szól már, itthon is csak kétnaponta egy pisi folyik be, illetve ha kakilnia kell, akkor kéri a pelust. Akkor adtam még rá, amikor hosszabban autóztunk, ezzel nem rontom el a dolgot? Szerintetek jól csináljuk?2013. máj. 21. 08:31
1/8 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, nálunk is volt ilyen fázis mindegyik gyerekkel.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is. Bár valószínűleg autózáskor is tudna már szólni, ez csak a saját magad megnyugtatása. Én ennyiben csináltam csak másképp, hogy ha messzebbre mentünk, akkor sem kapott pelust, maximumváltóruhát raktam be. De emiatt visszaesni nem fog, ha úgy kérdezed.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam, köszönöm a válaszokat! És ez a pelusba kakilás meddig tart kb? Mire számíthatok?
2013. máj. 21. 11:58
5/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet kiszámítani.
Egyik lányom 4 hónappal azután hagyta el a pelusba kakilást,hogy már éjjel-nappal pelus nélkül volt. (3,5 évesen) Ő ezt később tudta csak elengedni. Oviba is járt, az oviban nem kakilt sosem. (Igaz fél napos volt)
Én nem erőltettem, és szerintem nem jártunk rosszul.
6/8 anonim válasza:
Én vettem gumilepedőt azzal letakartam az ülését, rá egy textilpelenka és úgy autóztunk pelus nélkül. Persze sok váltóruhával.
A pelusba kakilást nem tudom, mert nálunk nem volt ilyen.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Éjszakára sem adtunk pelust, nejlon ment a lepedő alá a biztonság kedvéért, de csak két éjszakára.
Ugyanis nem lett baleset, meg azóta se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!