Aki a Milumil 7 gabonás péppel vezette be a glutént, válaszolna?!
6,5 hónapos korában kezdtük, úgy, ahogy az első írja.
Szerintem csak azért van a 3 hetes limit, mert utána (ha esetleg párásabb közegben van tárolva) összeállhat.
5,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, a glutént 6 hónaposan. Kibontottam, beletettem egy 7 decis befőttes üvegbe amennyi belefért, a maradékot visszaragasztottam cellux-szal. Nem tudom, mennyi idő alatt fogy el egy üvegyni, de lehet, hogy több, mint 3 hét, nem is figyeltem, hogy ez rá van írva, de szerintem azért, mint sok egyébre, hogy dobd ki és vegyél másikat.
Beletettem egy tápszeres adagolókanalat, és napi 1 kanálnyit tettem a gyümölcsbe, keverve mással, pld sinlac, DM-es köles, vagy amaránt pehely. Kb 1 hónap után napi 2 kanálnyit, aztán újabb néhány hét után házi kenyér. Azóta sokat olvastam erről, ma már nem adnék ennyit, egy éves koráig elég napi 1, vagy 2 naponta 2, vagy ha kap mást, pld főtt tésztát, akkor az. Mivel nem tudjuk, milyen arányban van benne a 7 féle gabona, aminek csak egy része gluténes, nem tudjuk mennyiben van annyi, mint a hivatalos adag napi fél háztartási kekszben.
A védőnő szerint azért jobb a háztartási keksz, mert abból tudjuk, mennyi kell. De az tudjuk, tele van minden művel, a milumilban meg legalább vitaminok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!