Közel vagyunk a célhoz?
2 éves fiammal bilizünk úgy 2 hónapja, s most csinálta elöször hogy elkezdett pisilni, észrevette én rögtön felkaptam a bilire ültettem közben abba hagyta, s mikor már a bilin ültünk nézte a kukacát s tovább folytatta a pisilést, s nyomott a pisihez hogy jöjjön.
Természetesen nagyon megdicsértem, s ő vihette ki a wc-bw kiönteni.
Ez már azt jelenti hogy visszatudja tartani a pisit? Közel vagyunk már a célhoz?
Egyébként már a délutáni alváshoz már nem kell pelus.
Remélhetőleg.
De ne ess kétségbe, ha esetleg kicsit visszaesne valamikor. Nem kell erőltetni, megy majd úgyis. Amikor sikerül, dicsérd meg, amikor nem, nem baj, majd legközelebb. Ne legyen "cél"(!) a szobatisztaság, legyen inkább örömteli előrelépés, ünnep. :)
Ma elöször csinálta hogy bejött a szobába, ráült a bilire és pisilt huuuu volt ováció :)) de azóta többször elkezdett pisilni, abbahagyta futás a bilire s ott folytatta.
Remélem már lassan télleg elérjük a célt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!