Hirtelen nem a bilibe kakil, hanem a pelusba? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Természetesen nem várok olyan dolgokat egy babától, mint egy felnőttől. Már fél éve bilizik, nagyon élvezte az ücsörgést rajta. Mindig ha ráraktam a bilire pisilt, ha kellett, akkor kakilt is. Most abszolút semmi. Betudhatom annak, hogy jön a foga és esetleg ez zavart be a rendszerbe? Igazából nem vagyok kétségbe esve, semmi gond ezzel csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi okozhatta a változást. Előre köszönöm a válaszokat!2012. jún. 17. 11:26
1/3 anonim válasza:
Családban véleltenül ne volt változás amit megérezhetett? (költözés étrend változtatás)stb. De szerintem a foga is bezavarhat a dologba.
2/3 anonim válasza:
Mennyi idős? Szól előre ha kakilnia pisilnie kell?
3/3 anonim válasza:
Megijedhetett valamitől a bilin ülve. Esetleg felborult az emésztése valamilyen ételtől, és megváltozott az idő, amikor kakilni szokott. Próbáld meg mesével, játékkal rávenni, hogy újra bilire üljön, és ne hagyd magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!