Végre ráült a bilire, s 2x produkált is. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Kisfiam 22 hós! Pár hónapja, jelzi hogy ha van kaka, hozza a pelust, meg többször mutat rá a pelusra s mondja hogy " pssss". Tudja hogy a wc-n is anya "psss". Már rég van bilink, sokszor magyaráztam neki hogy mire való, de nem érdekelte , nem akart ráülni.
Aztán ma ráült csodák csodájára. Elöször nem volt semmmi. aztán másodjára volt pisi.
20 perc-fél óránként ráültettem, s produkált is. Nagyon megdicsértem.
Hogyan tovább???
Baj ha ezek után adok rá pelust? Elég elöször hogyha napjában többször leveszem a pelust , s bilizünk??
2012. máj. 31. 18:37
1/3 anonim válasza:
Bem baj, ha adsz rá pelust, de mond neki nyugodtan, ha érzi a nyomást , szóljon nyugodtan. Az a jó, ha szól, ha mégse szólna, akkor sincs vész, jön a jóidő, lehet bugyiban (vagy anélkül) "tartani" a gyerkőcöt.
2/3 A kérdező kommentje:
S mit csináljak?? Lehült az idő... mégse lehet bugyiban, de olyan jól haladtunk. Most nem fog visszaesni, hogy nem veszem róla le a pelust?
2012. jún. 1. 09:40
3/3 anonim válasza:
Akkor legyen rajta csak bugyi meg valami gatyó, és akkor nem kell pelus, -ha meg megint jönnek a melegek, lekerülhet a gatyó róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!