Akkor most hogyan tovább tej, vagy tejital?
Az egy éves státuszon azt mondta dokinéni, hogy tápszer már nem kell a gyereknek, a védőnő meg 2,8 tejet be lehet vezetni, erre a dokinéni nem tejet, hanem milumil tejitalt kell adni neki még legalább fél egy évig.
Jézus gondoltam hát az nem valami olcsó dolog ha havi szinten nézem.
Ti melyikre teszitek a voksotok? Én a tej fele húzok nagyon, ha elfogadja persze.
Tej.
Egy évesen már be lehet vezetni, bár a mi védőnőnk is inkább a másfél éves kor felé húzna:)
Én amondó vagyok, hogy ha bírja a tejtermékeket és nincs tejérzékeny a családban, akkor mehet a tej, a tejital szerintem felesleges, bár ha a vitaminokat és nyomelemeket nézem akkor jó, de egy egy éves már változatosan eszik és szerintem ez elég.
Én 11 hósan álltam át a tejitalra, mert elfogyott a tápszer, a tejitalból meg bevásároltam előre.12,5 hósan kapott először tejet, mégpedig 3,5 %-os UHT bolti tejet.
Én azt vallom, hogy minél zsírosabb, annál laktatóbb, ezért választottuk ezt.Választhattuk volna a házi tejet is, de nekünk a párommal az túl "erős" még forralva is.Mondjuk a gyereknek meg csak úgy adnám, de neki jó a 3,5%-os.
Mostmár iszik karamellt, kakakót és fogok neki adni maci kávét is a védőnő javaslatára, hogy változatosabb legyen a reggeli :)
15 hós a lánykám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!