Mit adhatok a babämnak tejital helyett ha hasmenese van?
sinlac.
de amúgy lehet hasmenés mellett is adni neki tejitalt, hisz az fontos és hozzá is van szokva ahogy írtad. már ha vírus. ha gyomorrontása van akkor viszont ne adj. persze majd ha nagyobb lesz akkor a diéta tej nélkül lesz diéta
Lehet adni ORS 200-at is, ez répa és rizsital. Vagy sinlacot hígra csínálva.
Fiamnak 7 hónaposan volt egy durva hasmenése (10 híg vizes széklet), de én adtam neki a tápszert, mert akkor még csak két étkezése volt kiváltva, de örültem, ha egyáltalán evett valamit, a főzelékeket (répa, rizs, krumpli) el se fogadta, csak a tápszert és a sinlacból egy kicsit. De én inkább a tápszert meg a vizet (ő nem fogadja el a teát) eröltettem, hogy folyadékot és tápanyagot is kapjon. Amúgy ilyenkor jó a smecta por, vény nélkül lehet kapni. Én csak 30 ml-tudtam vele nagy nehezen megitatni, de az használt és másnap már "székrekedése" volt, legalábbis ahhoz képest, hogy alapból 4szer kakil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!