Milyen bilit érdemes venni?
Mindegy szerintem. Nekunk kiveheto van, a mamanal meg egy sima, en egy fokkal jobban szeretem a sajatunkat, de nem egy nagy faradtsag kiuriteni a simat se :D
Wc szukitovel kezdtuk mi amugy, de a kisfiam a bilit valasztotta egyelore. Szerintem ha van mindketto es a gyerek donthet, hogy melyiket hasznalja, az sose baj.
Baratnomek pl a bilizest teljesen ki is tudtak hagyni, en is ebben remenykedtem, de nalunk nem igy lett.
Nekünk sima egyszerű bilink van, a Pepcoban vettem. Tökéletes, ellátja a feladatát. Múltkor az Ikeában néztem olyat, aminek a közepe kivehető. Praktikusabb, mert nem folyik végig a bili külsején is, ha kiönti az ember. De amúgy a sima bilit is utána úgyis elmosom. Szóval csak ezért nem vettem másikat, de ha most kezdeném, akkor olyat vennék, aminek ki lehet venni. :)
Szűkítőnk is van, de azt a fiam nem akarja használni egyelőre. A lányom meg annak idején soha nem bilizett. Neki egyből a wc jött be.
“ Praktikusabb, mert nem folyik végig a bili külsején is, ha kiönti az ember. ”
Nekünk sima zöld (nem kivehető belsejű) és nem folyt le az oldalán. Plusz úgyis mindig elöblítettem minden pisi után.
A bili számomra értelmezhetetlen, mi sem vödörbe pisilünk. Nekünk olyan Wc deszkánk van, ami dupla, így egyben kis wcként és normál wcként is lehet használni. Vettem hozzá egy fellépőt, tökéletes, évekig tudja használni, amíg elég nagy nem lesz hogy felnőtt méretű ülőkét használjon. Csak ajánlani tudom.
Nem kell bilit takarítani, pakolgatni jobbra balra, meg utána a gyereket átszoktatni a normál wcre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!