Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Milyen bilit érdemes venni?

Milyen bilit érdemes venni?

Figyelt kérdés
Simát,vagy praktikusabb amelyiknek kivehető a belseje? Mindegy honnan, akár a sarki kinaibol is jó,vagy van különbség? (Ilyen interaktív meg zenélős cuccokat nem akarok). Ezenkivül az érdekelne,van-e értelme még ezen felül a wc szűkitőnek is,vagy az ráér ha már megy a bili?

dec. 8. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Sima bili, semmi jelentősége ha kivehető. Nálunk párhuzamosan ment a bili és a szűkítő. A bilit pisire, a szűkítőt kakira használtuk.
dec. 8. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindegy szerintem. Nekunk kiveheto van, a mamanal meg egy sima, en egy fokkal jobban szeretem a sajatunkat, de nem egy nagy faradtsag kiuriteni a simat se :D

Wc szukitovel kezdtuk mi amugy, de a kisfiam a bilit valasztotta egyelore. Szerintem ha van mindketto es a gyerek donthet, hogy melyiket hasznalja, az sose baj.

Baratnomek pl a bilizest teljesen ki is tudtak hagyni, en is ebben remenykedtem, de nalunk nem igy lett.

dec. 8. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A lányom egyenesen kipisilt a biliből. Akárhogy ült rá.
dec. 8. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk sima egyszerű bilink van, a Pepcoban vettem. Tökéletes, ellátja a feladatát. Múltkor az Ikeában néztem olyat, aminek a közepe kivehető. Praktikusabb, mert nem folyik végig a bili külsején is, ha kiönti az ember. De amúgy a sima bilit is utána úgyis elmosom. Szóval csak ezért nem vettem másikat, de ha most kezdeném, akkor olyat vennék, aminek ki lehet venni. :)

Szűkítőnk is van, de azt a fiam nem akarja használni egyelőre. A lányom meg annak idején soha nem bilizett. Neki egyből a wc jött be.

dec. 9. 05:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk sima van, nézegettem a kivehetőset is, de féltem, hogy a gyerek majd elkezd okoskodni vele, így hagytam.
dec. 9. 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:

“ Praktikusabb, mert nem folyik végig a bili külsején is, ha kiönti az ember. ”

Nekünk sima zöld (nem kivehető belsejű) és nem folyt le az oldalán. Plusz úgyis mindig elöblítettem minden pisi után.

dec. 9. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk lépcsős szűkítő van, a 2,5 éves amióta megvan, imádja, de még a 15 hónapos is felül vele a wc-re, akit abszolút nem próbálunk szoktatni. Nyilván a kicsi még nem pisil bele. :D De a nagy igen, a kedvence a végén lehúzni a wc-t, amit ugye bilivel nem lehet, és a szűkítő kevesebb takarítás is.
dec. 9. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
23%

A bili számomra értelmezhetetlen, mi sem vödörbe pisilünk. Nekünk olyan Wc deszkánk van, ami dupla, így egyben kis wcként és normál wcként is lehet használni. Vettem hozzá egy fellépőt, tökéletes, évekig tudja használni, amíg elég nagy nem lesz hogy felnőtt méretű ülőkét használjon. Csak ajánlani tudom.

Nem kell bilit takarítani, pakolgatni jobbra balra, meg utána a gyereket átszoktatni a normál wcre.

dec. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!