Érdemes lehet már 13-14hónaposnak bilit venni ismerkedés céljából?
Mi most vettünk a kisfiamnak 2 hete. 14 hónapos. Játszik vele, meg apa néha ráülteti hogy szokja. :)
Én nyárra tervezem elkezdeni a bilire szoktatást, júliusban mert júni végén megyünk külföldre nyaralni és ott nem akarok kínlódni ezzel, ezért ha haza jöttünk akkor nekiállunk próbálkozni.
Próbálom felkészíteni rá a kisfiamat, ha bekakilt mindig megkérdezem hogy kakiltál? Bele kakiltál a pelusba? Hogy ismerje a kaki szót, vagyis hogy tudja mihez kötni. A pisivel ugyan így. Így talán egy-két hónap múlva eljutunk odáig hogy tudni fogja értelmezni a kakilást és pisilést. :)
Nekem is volt egy ilyen kerdesem egyszer :) Tobbgyermekes anyukak mondtak, hogy minek? Nem ugy kezdodik a szobatisztasag, hogy "megismerkedik a bilivel". LAt teged a wc-n, osszekoti o majd azzal. Mivel nekem is elso gyerek, en azert csak beszereztem bilit, es ultetgetem a lanyomat ra ;) Nem fogunk elobb szobatisztak lenni, mint amugy ezt megertem. De en azert csak megprobalom ;)
Az utolso valaszolonak: nem feltetlen koti ugy ossze a dolgokat, ahogy te szeretned. 6 het mulva sem biztos, hogy fogja. A lanyom 14 honaposan ha nyomott, mondta az erolkodes kozben, hogy kaka...majd mentunk is cserelni. Ez ahogy jott, ugy mult el!!! Nem is ertem, hisz a szot ismeri, es tudta is mar hasznalni. Most nem erdekli. En is mondom am neki, hogy kaka van, ki kell venni stb. 16 honapos. Nem erti/nem erdekli. Ettol meg persze el lehet kezdeni, mint ahogy en is elkezdem, miert ne ;) Ha nem sikerul akkor sincs semmi, a kov. nyaron is meg csak 2 es fel lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!