Hogyan szoktassam le a 2.5 évesemet a pelusról?
Már 10 hónapos kora óta ismertetjük a bilivel. Akkor sem akart ráülni, üvöltött és direkt “lemászott” róla. Most pedig már kb 2 hónapja meztelenül van otthon. Érzi mikor kell neki pisilni/kakilni, ilyenkor szól, kéri a pelust. Bármivel is próbálkozunk, egyszerűen nem hajlandó a bilire ülni. Már 3 külömböző bilit vettünk neki, elvittük, hogy egyedül válasszon, elmagyaráztuk neki vagy 100szor, hogy a bilire kell pisilni, kakilni, már én is ráültem a bilire, hogy megmutassam neki, de nem, egyszerűen rá sem akar ülni. Ha nem adok rá pelit amikor kéri, visszatrtja a pisit ameddig csak lehet.
Tudom, hogy általába a gyerekek ráülnek a bilire, de nem produkálnak semmit. Én már annak is örülnék ha egyáltalán ráülne, legalább fél másodprecig.
Volt valakinél hasonló probléma? Hogyan szoktattátok a kicsit a bilire?
Vidd be magaddal ha pisilni mesz. A ferjed is. Mutasd meg h a nagyok igy csinaljak es anyan/apan sincsen pelus.
A gyerekek szeretnek utanozni es megfelelni a szuleiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!