Hogyan szoktassam rá fél évesemet a hosszabb alvásra?
Aztaaa...micsoda hasznos válasz az első....egy fél éves baba ilyen kevéske alvásából is vegyenek el egyet..no meg sztem ezt nemigazán lehet befolyásolni,ha álmos elalszik.
Kérdező!
Ne aggódj!Ez ebben a korban normális!Ilyenkor még fázisok vannak az alvásuk alatt!Az elején(20-30)perc,van a felületesebb,nem mély alvás és utánna van a mélyebb alvás!Sajnos a te Picikéd vmiért nem tud "átlépni" a mély alvás fázisába!Az okát kellene megkeresni:éhes,szomjas,zavarja valami zaj,melege van fázik,túl világos a szoba(az első fiamnál ez volt a baj,miután csutára leengedtem a redőnyt 2 óra hosszát édesdeden durmolt)
ha minden okot kizársz akkor esetleg megpróbálkozhatsz valamilyen homeós alvássegítő bogyóval pl a 2.-ik fiamnál a Sedatif Pc vált be,de ezt már csak akkor adtzam mikor a 20 perces alvás után is csak azt láttam,hogy brutál álmos,nyűgős még tehát egyértelműen nem bírta kialudni,kipihenni magát!
Az ő idegrendszerük és ezáltal az alvásuk most fejlődik,úgyis mondhatnám,hogy meg kell még neki hosszan jót aludni!
Pár napig kellett ezt a bogyót adni a picikémnek és utánna nagyon jókat aludt..még most pedig már 20 hós!
remélem tudtam segíteni!!
Kedves kérdező. Az én fiam is így aludt,napi 2-3 alvás 30 perc. 3 hete kezdett áttérni a napi 2 alvásra,ami 45 perces volt, 3 napja a napi 1 alvásra ami 1,5-2 óra.
Én anno kérdeztem a doktornőjétől,hogy ez nem baj e, hogy ennyit és ilyen keveset alszik. Azt mondta,hogyha a napi 1,5 óra meg van akkor elég, nem probléma. Azóta nem paráztam ezen. Mikor aludt akkor főztem,magammal tőrődtem. Mikor ébren volt vele foglalkoztam.
10 hós baba anyukája
2-es vagyok!
Sedatif pc-ből csak egy fajta van,úgyhogy adhatod azt neki is ami neked van!
Az elején úgy kell,hogy reggel egy este egy!
Old fel egy kortynyi vízben és fecskendővel add a szájába reggel mikor felkel és este mielőtt elalszik!Csak arra figyelj homeós cuccoknál előtte-utánna fél-fél órával nem ehet nem ihat semmit mert különben nem hat!
Ha javul az alvása és jó ideig így is marad akkor a reggelit elhagyhatod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!