Ez így nem gyakori?
Sziasztok.
Pelusleszokás van a kisfiamnàl. 2.nap. kisbugyi van csak rajta.
Tegnap kb 10 esetből 4x fordult elö hogy vagy teljesen bepisilt vagy kicsi hecsurgott ès ugy indult bilire.
Kb órànkènt 2x pisilt. Vagy csak 1x, nem nagyon nèztem időt mert van kisebbik tesó is akire figyelni kell.
Körülbelül mennyi az idö ami normális a pisik közt? Ilyen korban? (3 ès fèl èves mult) Ugye pelusba akkor pisilt ha akart szóval igy nem tudom. Mèg pelussal vittem kózbe bilire kb óránkènt-màsfèl óránkènt.
Igy hogy csak bugyi van rajta gondolom idö kell hozzá hogy megszokja ne csurgasson be. Nyilván 2.nap ès mèg csodàt nem vàrok, csak kiváncsi lennèk a tapasztalatokra.
2/2.
Csak èn hivom bugyinak, fiknak való kisgatya van rajta termèszetesen 😅
Hasonló volt a szitu itt is, már megvolt a kicsi amikor a nagyról levettem a pelenkát.
Szerintem azért pisilhet ilyen sűrűn, mert akkor gondolom mész megtörölni, így több figyelmet kap.
2,5 éves a kisfiam; 2 hete lett teljesen szoba,- és ágytiszta.
Az elején nálunk is így ment, ahogy leírtad. Beletelik egy kis időbe mire rájön, hogy a záróizmait hogyan tudja szabályozni/ használni; hogy a pisit meg tudja állítani, ha akarja. Ahogy erre rájön, már rendeződni is fog a fent leírt helyzet.
Nálunk 4-5 után már nem voltak balesetek, és onnantól hiába volt rajta éjjel pelenka; odajött hozzám, és szólt, hogy pisilnie kell. 2-3 ilyen éjszaka után már éjjelre sem kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!