Megért már a szobatisztaságra vagy nem?
Kislányom lassan 2,5 éves. Nagyjából fél éve kezdtünk neki a bilizésnek, vannak hatalmas hullámvölgyek. Van amikor napokig mindig ügyesen szól és nincs balesett, viszont van amikor olyan mintha abszolút semmi jelét nem adná a szobatisztaságnak.
Amit nem értek nála, hogy bugyiban van és mindig becsurog neki egy aránylag nagyobb adag, és csak utána szól, hogy pisilni kell. De olyan is van, hogy egyáltalán nem szól és simán el van a pisis bugyiban amíg nem veszem észre.
Tudom, hogy még kicsi és még ráér a dolog, de szeretném megérteni nála, hogy most akkor végülis megérett a dologra, vagy még fejben még sem tart itt?
En nem is ertem, hogy csinalhatod ezt mar vele fel eve.
Az teljesen rendben van, ha mondjuk megprobaltad, mert lattad a jeleket (remelem), de akkor par nap utan csak leesik a tantusz, hogy rohadtul nem erett meg ra?
De fel eve? Nem ertem tenyleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!