Még nem áll készen a szobatisztaságra?
2,5 fél évesen pelenkás?
Nem tudom,nálunk mindenki hamar bilizett szinte magatól.
A "nagyobbik" lányom épp,hogy betöltötte az egy évet ültettük a bilire,nem igazán akart,de amikor bele pisilt tapsoktunk,meg dícsértük,
utánna már folyton rá ült ok nélkül is,csak,hogy taps vihar kerekedjen. Próbáld meg azt sugallni mekkora szenzációs dolgot csinált a kisfiú, tapsikoljatok,éjjenezzetek vagy kiabáljatok Hurrá!!!!
Sokszor ráül a bilire, vmikor elég hosszú ideig is. Csak olyankor pont nem kell pisilnie. 2-es: igazán szerencsés vagy, de a legtöbb gyerek azért jóval később lesz szobatiszta, bármilyen furcsa is számodra.
Én is így gondolom, hogy még nincs elkésve, de azért próbálkozunk.
Mikor a bezzeganyukák a bezzeggyerekükön kívül nem neveltek másik gyereket, de azért a másik csinálja rosszul 🤣
Kérdező, nem érett még rá a gyermeked valószínűleg, adj neki időt, próbálkozzatok nyugodtan továbbra is, de semmi gond, ha még nem megy.
Minden gyerek más. Nekem 2 van, egyik 3év 3 hónaposan egyik napról a másikra, 0 balesettel lett szobatiszta, nála nem erőltettem semmit. Másikkal az ovi miatt szenvedek. Az első módszerével, de június közepétől pelus nélkül van. Nincs nap, hogy ne legyen baleset még most is. 3 év 1 hónapos. Nem érett rá, látszik, de erőltetni "kell" az ovi miatt ebben a hű de csodás rendszerben... Borzasztónak tartom, hogy legalább 4 éves korig nem lehet időt adni nekik...
Hat nalunk a ugy volt h a nagyobb mar siman bilibe pisilt a kicsi meg pelusos volt. De nyaron hagy meztelenkesjenek az udvaron. Hozzta a kicsi a bilit mutata h van benne pisi kiontottem. Azt hittam a nagye. De 1 ora mulva latom h megy a kicsi es o is belepisil. 2 eves volt. Onnantol nappal ejjel szobatiszta lett.
A nagy ejjelre lett elsore szobatiszta. Vicces de ejjel mindig felebredt ha kellett neki. Nappal kepes volt ugy belefeledkezni a jatekba h eszre sem vette h bepisilt. Ot oranket fel kellett razni a jatekbol h gyere pisilni. Olyan 5 eves volt mire ez rendezodott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!