Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » A mosható pelenkák egyenesen...

A mosható pelenkák egyenesen megy bele a kaki?

Figyelt kérdés
Mostanában sok ilyen videó jön fel a mosható pelenkákról, de azon gondolkozok, hogy kakisan bedobják a modógépbe ezeket? Véletlenül nincs valami, ami a kakit szétválasztja a pelustól, amit el lehet dobni a wcbe? Szerintem ez így eléggé undi, ha teljesen kakisan a mosógépbe bedobják.

tegnap 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem használok ilyet, viszont szoktam látni hirdetésekben, hogy van hozzá külön kaki fogó lap vagy mi. Gondolom azt ki kell dobni.
tegnap 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Létezik kakifogó lap, ami nem wc-be, hanem a kukába dobható, mert a wc-t eldugítja, hiába van ráírva, hogy lehúzható.

Nem minden baba tűri, mert elvész a tényleges természetes textil érzetből, illetve nem minden kaki "marad rajta", de akkor se full kakisan kerül a mosógépbe.

A kakit le szokás "csapatni" vízzel vagy "levakarjak" viccen kívül régi bankkártyával/pontgyűjtő kártyával. ;) Vödörbe vagy közvetlenül a wc-be.

Igen, undi, de megszokható.

tegnap 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ha figyelsz, mikor kakil a gyerek és az előtt kicseréled, hogy ráülne, simán belegurul a wc-be. Ha jól beledolgozza, az az picit necces, azt ki kell mosni.

Aztán este a napi adagot át mosni vagy egy 15 perces programon vagy kézzel átöblíteni.

3 naponta meg 60°c

tegnap 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

A kakit általában kidobtam a vécébe, mielőtt a mosógépbe dobtam volna. Vagy amikor még nem volt olyan állagú, akkor amit lehetett, beleöntöttem a vécébe, a többit csap alatt átöblítettem. Kb mint amikor simán kifolyik a pelusból a bodyra a cucc, azt sem dobja senki (gondolom) egyből a mosógépbe, először átöblíti azért meleg vízzel.

Nekem nem volt undibb, mint a gyerek fenekéről letörölni a dzsuvát, kb egy szinten van.

De amúgy van kakifogó, de az -szerintem- kicsit céltalan, mert hálós szerkezetű, a nagyon folyékony cucc ugyanúgy keresztülmegy rajta, a formázott anyag meg anélkül is kigurítható a pelusból a vécébe, szóval marginális segítség volt csak nekem, nem is használtam túl gyakran.

tegnap 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Hat sokat olvastam errol enis az elmult idobe. De miota megszuletett a fiam el se tudom kepzelni hogy ezzel szorakozzak.. oszinte leszek a legolcsobb dm es pelenka megteszi a hasznat.. es ha egybe vetem azzal hogy aztatom, mosom ,sikalom a textil pelenkakat es meg nem is olcso.. hat koszi 😂 a baba ruhabol se jon ki mindig a kaki.. de jo lenne szaros bugyiba jaratni.. hiaba tiszta ha koszosnak latszik.
tegnap 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nem csak spórolásból használják sokan, hanem hogy ne termeljenek annyi szemetet. Van fogalmad róla, hogy mennyi idő mire egy egy bolti prlenka lebomlik? Hogy mennyire megterheli a környezetet?
tegnap 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!