Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Bugyipelenka! Dm vagy Rossmann...

Bugyipelenka! Dm vagy Rossmann saját márkás?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb? Kicsit husisabb combú két éves kislánynak.

Csak a bugyipelenkára vonatkozik a kérdés.

tegnapelőtt 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
DM, meg Rossmann saját márkás bugyipelussal nincs tapasztalatom, de szerintem a pampers pants verhetetlen
tegnapelőtt 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi DM-eset használtunk. Pampersszel kezdtünk, de direkt kipróbáltam a DM-est, mert azt gondoltam, hogyha nincs égbekiáltó különbség, akkor nem vagyok a saját pénztárcám ellensége. És nem volt. Így annál maradtunk.
tegnapelőtt 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossmann
tegnapelőtt 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Ki kell próbálni, minden gyerek más. Nálunk a pampers pants vált csak be, rendelem és így olcsóbb is mint a dm-s.
tegnap 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindegyik jó volt nekünk, érdemes kipróbálni mindegyiket.
tegnap 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Rossman.
tegnap 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó a dm-es, de a boltban csak kicsi kiszerelés van. Végül pampers 360-at vettünk, darabra olcsóbbra is jött ki, és a dm-ben általában van rá kupon is.
tegnap 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Mi is a pampers pantsnál maradtunk, a DM is jó volt, de egyszer kifogtam egy selejtes szériát, ott megfogadtam, hogy többet nem variálok.
tegnap 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!