Mit tegyek ha a fiam nem “hajlandó” szobatiszta lenni?
Valami tragédia érte. Barátnőm kislánya ugyanez volt..időkellneki
4.5 éves és pelusba kakil ez 1 év alattlett így szól hogy anya adj rám pelust..
1: elképzelni nem tudom, mi érhette, mi nem erőltettük. Ő választott bilit is meg wc ülőkét is, mindent.
2: védőnő… szerintem egy éve nem is láttuk. Az a baj hogy egy olyan korzethez tartozunk, ahova a bocsánat, senkit nem akarok megbántani, de a városi putri telep is hozza tartozik. Ő már annak örül, hogy velünk nem kell foglalkoznia. Nála nem itt kezdődik a probléma, hanem, hogy van ahol nem tudjak etetni a gyerekeket.
3
Na és esetleg egy óvodai dolgozó? Férfi vagyok meg gyerekem sincs, de ha lenne és simán bemennék megkérdezni egy óvodai dolgozót, nem hiszem hogy ez cink lenne. Nem értek hozzá, ők meg azért nyilván igen, mert ha elkerül óvodába a gyerek azért ők is szorgalmazni fogják ezt, nem hiszem hogy a te gyereked lenne az egyetlen akivel hasonló dolog van/volt, valami tanácsot csak tudnak adni.
Náluk az volt a baj hogy vettek bilit meg baba wc t ami olyan volt mint egy rendes csak kicsibe..és Játeknak nézte valószínű...
Valamint 1x pancsi közbe bekakilt semmi nem volt kivette az anyja és cseréltek vizet.na ez volt a trauma neki
Szerintem ne ess kétségbe, nem vagytok elkésve. Minden gyerek máskor érik meg rá.
Fiam 4. születésnapja előtt pár nappal közölte, hogy nem kell a peli (pelenka), mert én már nagyfiú vagyok, mostantól a nagyvécébe fogok menni én is.
És így is lett. egyszer-kétszer, ha nagyon belemerült a játékba, volt baleset, de ennyi.
Mi soha nem erőltettük, vesztegettük, győzködtük. Férjem néha megkérdezte, hogy "megyek pisilni, jössz te is?", de ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!