Pelenkázással kapcsolatos kérdés - Ti szoktátok mutatni a gyereknek a pelenkában a pisit-kakit, amikor leveszitek róla a használt pelust?
FIGYELEM!
Miután az utóbbi időkben itt rendszeresen rávágják bármilyen pelenkázásos kérdésre, hogy csak perverz kérdezheti, így sokáig gondolkodtam, fel merjem-e tenni, félve kérdezem, de hátha:
Szóval amikor teszitek tisztába a babát/gyereket, és veszitek le a használt pelust, akkor szokta látni benne a gyerek a pisit, kakit? Szoktátok mutatni neki? Vagy direkt úgy csináljátok, hogy ne lássa?
A kérdés célja: vajon ha már közeleg a szobatisztaság, lehet-e hatása annak alakulására, ha megmutatjuk neki? Vagy egyéb hatása a gyerek valamilyen fejlődésére? Illetve biztos-ami biztos alapon, nem okozhat-e valamilyen káros hatástm félelmet, ha látja a gyerek a használt pelusban a pisit, kakit? Tehát összességében, szobatisztulhat-e hamarabb, és lehet-e negatív következménye. Ez a kérdés lényege.
U.i. remélem, nem vágja ki senkinél a biztosítékot a kérdés, bízom benne maradhat, és komoly válaszokat, légyszi. Köszönöm!
Eszembe nem jutott volna mutogatni. Ez undorító.
Én mindig a lehető leghamarabb eltüntettem/most a kicsinél eltüntetem mert ez nem arra van, hogy nézegessük.
Fiam igy is 1 hét alatt a 2.születés napja elött 1 hónappal szobatiszta lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!