Első gyermeked mikor lett teljesen szobatiszta?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 00:14
A kérdező szavazást indított:
1 éves koráig
Másfél éves koráig
2 éves koráig
2,5 éves koráig
3 éves koráig
3,5 éves koráig
4 éves koráig
5 éves koráig
6 éves koráig
Később
93 szavazat
1/16 anonim válasza:
2 éves koráig fiú, a lányom majd 3 után, a 3.ő is fiú 3 után.
2/16 anonim válasza:
Kislány 3.5 éves korára pisire. 4 éves korában kakira. Éjjelre 4.5 évesen.
3/16 anonim válasza:
A 3. szülinapján úgy indultunk a játszóházba, hogy dilemmáztam hogy adjak-e rá, végül nem adtam, onnantól nem is kapott
(a 2. ráhúzott fél évet)
4/16 anonim válasza:
2 éves, 3 hónapos korára. Lány.
5/16 anonim válasza:
Lány, 3 év 8 hónaposan.
(A második fiú és 3. szülinapja előtt pár nappal lett az. Nem csináltam jobban semmit. Minden mást is előbb csinált, mint a testvére.)
7/16 anonim válasza:
Majdnem 2,5 éves volt a lányom. A bölcsiben kezdték el. Én nem örültem, mert nem láttam még igazán érettnek rá. Az első héten állandóan be is pisilt. Totál nem jelezte, hogy kellene. Aztán a második héten mintha elvarázsolták volna, szólt és ment pisilni. A 3. Héten meg közölte, hogy neki éjszakára sem kell. És az az érdekes, hogy nem is volt utána baleset.
8/16 anonim válasza:
Első 34 hónaposan.
(Akinek szúrja a szemét, hogy így írtam, bocsi.)
Második 3.5 évesen, éjjelre is, viszont a kaki majdnem 5 éves koráig csak pelenkába.
(Harmadik vmivel később kezdte, mint 3.5 év, ő kakil a wc-be, de éjjelre még kell pelus, aug. lesz 4 éves.)
9/16 anonim válasza:
Nekem mind a 3 gyerek pelus után (1 éves kor) rendes wc re lett tanítva. a b ili hülyeség szerintem
10/16 anonim válasza:
Nappalra 2,5 éves kora után nem sokkal, éjjelre 5 éves kora után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!